Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Modalitati de plata:

  • Denumire societate: SC LACATALIN & CO SRL
  • CUI:RO41028963
  • NRC:J05/1284/2019
  • SEDIU SOCIAL: SANNICOLAU ROMAN 200A, BIHOR, ROMANIA
  • BANCA TRANSILVANIA
  • IBAN LEI: RO26BTRLRONCRT0497987101
  • IBAN EURO: RO73BTRLEURCRT0497987101

Aveti la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Numerar - atunci cand livrarea se realizeaza cu masinile firmei de curierat, se va achita la livrare doar la anumite categorii de produse (scaune directoriale, mobila).

Ordin de plata - cand se trimite o factura proforma si abia apoi pleaca marfa.

SC LaCatalin & Co Srl l isi rezerva dreptul sa solicite plata produselor in avans

Unele dintre produsele noastre se pot achizitiona si in rate.Daca doriti sa aflati mai multe detalii va asteptam intrebarile fie telefonic fie prin formularul de contact.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard). Primiti link de plata direct in mailul Dvs

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati,veti primi link de plata in mail:
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. 
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Numarul de rate se va comunica telefonic, pe mail sau prin alte mijloace de comunicare existente!

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

1.Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti pana la 5 RATE fara dobanda. 

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici ( http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere  ) si platile online devin mai simple ca oricand:
Rate fara dobanda

perioada de gratie de pana la 56 de zile 

comision zero la toate cumparaturile    

plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

  0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila 
  *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
  0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international


2.Prin card de credit emis de Alpha Bank
“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

3.Prin card de credit emis de First Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la First Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Plata in rate fara dobanda, libertate de alegere la numarul ratelor , intre 1 si 8 rate cu dobanda "zero"!

4.Prin card de credit emis de Garanti Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% prin cardul de cumparaturi emis de Garanti Bank. Plata in rate fara doband, se pot alege intre 2 si pana la 6 rate.

La toate tranzactiile primiti link de plata in mail.

 sistem de plata in rate online cabine hidromasaj

 

Urmariti-ne pe Facebook