Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Livrarea in Oradea pentru comenzi mai mari de 8000 Lei este GRATUITA 

Livrarea comenzilor mai mari de 8000 lei, in ORADEA, este efectuata de catre societatea noastra sau parteneri. Produsele sunt in general livrate in maxim 72 de ore de la confirmarea comenzii atunci cand produsele sunt pe stoc. Livrarea se efctueaza intre orele 09:00 - 17:00 si este doar pana in fata imobilului.

Pretul orientativ al curierului este specificat in pagina produsului.Acesta poate sa difere in functie de localitatea Dvs, o importanta majora o are zona in care Dvs va incadrati in functie de traseul curierului cu care noi avem contract (DPD, Cargus, SameDay).

 

Livrarea in tara 

 

Livrarea in tara se efectueaza cu DPD, Cargus, Sameday sau cu transportatori cu marfa asigurata . Pretul calculat automat este orientativ el putand varia in functie de volumul coletului expediat / de numarul produselor comandate dar si de zona in care Dvs locuiti. Pretul exact vi-l vom comunica in momentul cand vom confirma comanda telefonic.

Masinile transportatorilor sunt fara sistem de descarcare, astfel clientul are obligativitatea de a asigura descarcarea si manipularea marfii. Descarcarea va fi facuta conform indicatiilor date de sofer. Recomandam clientilor sa se asigure ca dispun de persoane pentru descarcarea produselor cat si transportul produselor pana in casa / curte / apartament.

Livram marfa oriunde in Romania si de asemenea in tarile Uniunii Europene ( costurile de transport se comunica atunci cand clientul doreste sa comande un produs sau mai multe).

 

NOTA:

Va rugam sa ne furnizati date de livrare exacte si complete.
Livrarea produselor comandate se face in termen de aproximativ 7-14 zile, insa termenul exact va va fi comunicat ulterior plasarii unei comenzi in functie de existenta sau nu pe stoc a produsului comandat!
Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele intarzieri ale expeditiei daca acestea sunt cauzate de transportator.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta (comanda on-line) se pot returna conform O.G. 130/2000.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.  Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.  

Costurile cu returnarea produsului sunt suportate de catre client. Returnarea produselor se face folosind acelasi serviciu de transport in termen de 5 zile de la denuntarea contractului.

 S.C. LACATALIN & CO SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ preturile de transport.

Produsele se vor returna in ambalajul original, in stare perfecta, impreuna cu toate accesoriile si documentele de achizitie in original; in situatia in care aceste conditii nu sunt respectate, returul nu va fi acceptat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. 

Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau urme evidente de utilizare, etc. vor fi evaluate din punct de vedere al costurilor necesare aducerii produsului la starea initiala, urmand ca sa fie rambursata clientului numai diferenta dintre pretul platit si costul de aducere la starea initiala, amintit mai sus

Produsele ( mobilier, canapele, saltele, cazi hidromasa, cabine de dus cu hidromasaj cu sau fara sauna) executate pe dimensiuni speciale si/sau personalizate de catre client  nu vor putea fi returnate;

MODALITATI DE PLATA:

In momentul plasarii unei comenzi catre SC LaCatalin & Co Srl, consideram ca sunteti de acord cu termenii si politica companiei referitoare la transport, livrare, returnare si optiunile de plata oferite de companie, asa cum sunt ele prezentate pe http://www.cabine-hidromasaj.ro , precum si cu eventualele actualizari care se vor face.

SC LaCatalin & Co Srl pune la dispozitia dvs produse de mobilier (scaune, mese) , cabine hidromasaj, cazi cu hidromasaj si multe alte produse pentru amenajarea locuintei Dvs, cu urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata online cu cardul (Visa / Visa Electron / Maestro / Mastercard) - primiti in mail linkul de plata
  • Plata online in rate fara dobanda prin card de credit emis de Banca Transilvania -Star BT
  • Plata online in rate fara dobanda prin card de credit emis de Alpha Bank
  • Pentru platile in rate va rog sa ne anuntati pentru a va comunica nr de rate disponibil pentru produsul ales si de asemenea va informam ca veti primi tot in mail linkul de plata
  • Plata prin transfer bancar - Ordin de plata
  • Plata ramburs - in numerar la livrare  doar cand livrarea se efectueaza de catre curier.

 

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, la livrare doar prin serviciile companiilor de curierat cu care societatea noastra are contract. Putem cere de asemenea plata unui avans atunci cand produsele se aduc pe comanda.Avansul variaza intre 10% si 50% din valoarea produsului .In momentul comenzii va vom informa care este procentul care trebuie platit ca si avans. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Urmariti-ne pe Facebook