Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Termeni si conditii
 

   Cumpararea produselor folosind acest site, implica acceptarea unor termeni si conditii, prezentate in continuare si pe care va rugam sa le cititi cu atentie. 
  
 Www.cabine-hidromasaj.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare.   

 • Informatiile furnizate catre Www.cabine-hidromasaj.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor , conform legilor in vigoare.

 • Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitarile de aceasta natura urmand a fi confirmate de furnizor. Pentru orice neclaritati va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda! Dupa plasarea comenzii inseamna ca acceptati termenii si conditiile noastre fara nici o reclamatie ulterioara!De ex: Cabinele cu hidromasaj marca Insignia Anglia nu au incluse in kitul de montaj flexibilele de racordare apa calda / rece. Toate cabinele indiferent de tara din care provin la descriere au componente facute de fabrici din China special pentru acei producatori. China nu inseamna produs slab calitativ ci doar mana de lucru ieftina! Marii producatori europeni prefera sa produca acolo anumite componenta sau produse intregi deoarece costurile de productie sunt mult mai mici.

 • Www.cabine-hidromasaj.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

 • Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 25% din valoarea produsului.

 • Www.cabine-hidromasaj.ro isi stabilieste singur regulamentele promotiilor  pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.   

 • Preturile care sunt in euro se calculeaza in functie de cursul de  vanzare Raiffeisen din ziua facturarii.      

 • Www.cabine-hidromasaj.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 • Produsele comercializate prin intermediul Www.cabine-hidromasaj.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de Factura fiscala - Certificat de garantie sau acestea pot fi trimise prin email. Facura fiscala are valoare de certificat de garantie!

 • Dimensiunile cazilor si cabinelor de dus se refera la spatiul ocupat de acestea in baia Dvs, NU la dimensiunile din interiorul sau exteriorul produsului.Aceste dimensiuni pot varia de la 1 cm pana la 12 cm in cazul cazilor care au curbura mare.Va rugam sa masurati exact locul unde trebuie montat produsul, orice reclamatie ulterioara nu se accepta. 

 • Garantia se solutioneaza la sediul Www.cabine-hidromasaj.ro. (prezentat in pagina de contact), prin repararea sau inlocuirea produsului defect.  Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, formularul de garantie - daca este cazul, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie - daca este cazul.Factura fiscala tine loc de certificat de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. La cabinele cu hidromasaj si cazile cu hidromasaj nu intra in garantie consumabilele ( cartus ceramic, valva termostatata, canula dus, furtun de dus, baterie, duze, tubulatura, furtunuri), sticla securizata, garniturile. Garantia pentru persoane fizice este de 2 ani din momentul facturarii produsului, pentru persoanele juridice garantia este de 1 an din momentul facturarii produsului. 
  Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. 
  Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.  Garantia este solutionata in maxim 30 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.   

 • Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Www.cabine-hidromasaj.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.    Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.Factura tine loc de contract intre parti! Neplata la termen a facturii duce la o penalizare de 2% pe zi intarziere din suma totala de plata! Orice comanda online pe platforma, facebook, whatsapp sau sms inseamna acceptarea termenilor de mai sus!Totalul sumelor reprezentand penalitati datorate pot depasi valoarea debitului initial.

 • Www.cabine-hidromasaj.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 • Intregul continut al site-ului www.cabine-hidromasaj.ro - imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea Nicolae Catalin si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Www.cabine-hidromasaj.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.   

Urmariti-ne pe Facebook