Web Analytics Made Easy -
StatCounter

      www.Cabine-hidromasaj.ro este un proiect de-al meu, Nicolae Catalin , lansat în iulie 2013 cu finanțare proprie.Acesta nu este singurul proiect desfasurat de catre mine, momentan am pe rol www.lacatalin.ro, www.lacatalin.eu, www.lacatalin.hu,www.gazetamedicala.ro, www.cazihidromasaj.com.

Primul meu contact cu internetul a fost acum 20 ani cand , din pasiune am inceput sa invat tainele www apoi in urma cu 10 ani am incercat sa fac un magazin online -  comert online pe un domeniu liber www.distributie.uv.ro avand la vanzare doar 5 hote.In timp ne-am dezvoltat ( spun "ne-am" deoarece m-am casatorit,am copii, sotia mea devenind asociata mea si, in acest moment, avem in portofoliu peste 2000 de produse, crestem o afacere de familie.

Ca si formare profesionala sunt medic specialist Medicina Interna cu pasiuni adanc inradacinate in domeniul amenajarilor interioare si mai concret in dotarea bailor. O baie eleganta inseamna foarte multe vizite in magazine specializate, foarte mult material pentru documentare, idei, costuri, etc, intrebarea este cand avem timp de asa ceva? 

Site-ul nostru e un magazin online destinat tuturor celor care nu au timp sa cutreiere magazinele de prezentare atunci cand isi renoveaza apartamentul, casa de locuit sau casa de vacanta.

Noi dorim sa venim in ajutorul lor stiind ca cel mai pretios dusman al omului este timpul, impreuna incercam sa gasim solutii pentru dorintele dvs, sa va oferim un raport corect a ceea ce inseamna calitate - pret astazi cand banii se castiga din ce in ce mai greu.

Noi suntem importatori dar si distribuitori de materiale pentru amenajarea baii dumneavoastra, de cabine de dus simple sau cu hidromasaj, de cazi de baie din acril, compozit, tabla, fonta si fibra, gama coloristica cuprinde tot paletarul RAL, mobiliere de baie din pal melaminat tratat, din mdf, din lemn masiv dar si din acril, accesorii de baie precum suport prosop, etajera, suport sapun.

Societatea noastra se bazeaza pe respect reciproc si relatii de durata cu clientii nostri doarece numai prin bun simt, incredere, respect si calitate numai asa putem avea o viata lunga prin labirintul numit tranzactii online.

Va multumim ca ne-ati vizitat site-ul si va asteptam sa ne intrebati despre tot ceea ce dumnevoastra considerati ca merita, referitor la produsele comercializate de catre noi:cabine dus cu  hidromasaj, cabine baie simple, cabine hidromasaj in promotie, cabina dus baie pentru pretentiosi,cazi cu hidromasaj, aeromasaj, incalzire, dezinfectare cu ozon.

Cu respect, Conducerea!

Urmariti-ne pe Facebook