Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Politica de confidentialitate

  • Www.cabine-hidromasaj.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.  

  • Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia newsletter prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de Www.cabine-hidromasaj.ro sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual 

  • Www.cabine-hidromasaj.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

  • Datele care vor fi salvate in baza de date ale Www.cabine-hidromasaj.ro sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.

  • Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual        WWW.CABINE-HIDROMASAJ.RO , informarea despre produsele si promotiile Www.cabine-hidromasaj.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Www.cabine-hidromasaj.ro, realizarea de rapoarte statistice. 

  • Www.cabine-hidromasaj.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. 
      Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa sa de e-mail furnizata,trimitind un e-mail la adresa office@cabine-hidromasaj.ro         

  • Www.cabine-hidromasaj.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

This Web site was created using PrestaShop™ open-source software.

Urmariti-ne pe Facebook