Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Politica de confidentialitate

  • Www.cabine-hidromasaj.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.  

  • Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia newsletter prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de Www.cabine-hidromasaj.ro sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual 

  • Www.cabine-hidromasaj.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

  • Datele care vor fi salvate in baza de date ale Www.cabine-hidromasaj.ro sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.

  • Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual        WWW.CABINE-HIDROMASAJ.RO , informarea despre produsele si promotiile Www.cabine-hidromasaj.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Www.cabine-hidromasaj.ro, realizarea de rapoarte statistice. 

  • Www.cabine-hidromasaj.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.   Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa sa de e-mail furnizata,trimitind un e-mail la adresa office@cabine-hidromasaj.ro

  • Www.cabine-hidromasaj.ro va aduce la cunostinta ca unele produse sunt importate din afara EU. Majoritatea produselor fabricate in Europa au componente produse in China! Fabricile mari europene cu care noi colaboram au in China fabrici care produc pentru ei deoarece costurile de productie sunt mult mai mici!  Producatorii si importatorii ale caror produse noi le distribuim in Romania sunt: Hydro-san - Polonia, Acqua-Vapore - Germania, Home-deluxe - Germania, ,Mazur-spa - Polonia,  Sanimix - Ungaria, Eco Euro Doors - Romania si multe alte fabrici europene.     

  • Www.cabine-hidromasaj.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

This Web site was created using PrestaShop™ open-source software.

Urmariti-ne pe Facebook