Producători

Furnizori

Buletin de știri

Solutie pentru curatare si degresare cada cu hidromasaj +/- aeromasaj Pure Spa Anglia Afisare la marime maxima

Solutie pentru curatare si degresare cada cu hidromasaj +/- aeromasaj Pure Spa Anglia

 

Pure-Spa Whirlpool Cleaner & Degreaser - 1 litru

Detalii

Pure Spa

Numai online

89,00 Lei

» Adaugă la lista de dorințe

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,60 Lei.


30 Other products in the same category

Înapoi
Înainte
Solutie pentru curatare si degresare cada cu hidromasaj +/- aeromasaj Pure Spa Anglia <p><span style="font-size: 12pt;">Descriere produs:</span></p> <ul> <li><span style="font-size: 12pt;">Solutia Pure-Spa Whirlpool Cleaner &amp; Degreaser și Pure-Spa Sanitiser tablete au fost special concepute pentru a vă ajuta să vă păstrați baia și sistemul Whirlpool curate, proaspete și igienice.</span></li> <li><span style="font-size: 12pt;">Utilizarea naturală a unei băi de hidromasaj sau Spa va face ca sistemul să se murdărească în timp, acest lucru se poate datora reziduurilor de săpunuri, aditivi de baie, grăsimi și uleiuri de corp, etc., care se pot acumula în interiorul conductelor și armăturilor ca strat de slime. . Pure-Spa „Whirlpool Cleaning &amp; Degresasing Fluid” ajută la curățarea sistemului hidromasaj într-o manieră igienică și este special conceput pentru a ajuta la eliminarea acumulării acestor poluanți din sistem.</span></li> <li><span style="font-size: 12pt;">Între aplicațiile de curățare, utilizarea obișnuită a tabletei „Whirlpool Sanitiser” de la Pure-Spa vă va ajuta să vă tratați sistemul în mod eficient pentru a reduce creșterea bacteriilor, lăsând astfel sistemul de baie Whirlpool mai proaspăt și mai igienic după fiecare utilizare.</span></li> <li><span style="font-size: 12pt;">Produsele utilizate în mod corect și regulat Pure-Spa vă vor asigura că baie de hidromasaj rămâne mai curată și mai proaspătă!</span></li> <li><span style="font-size: 12pt;">Cum se folosește:</span></li> <li><span style="font-size: 12pt;">Se diluează cu apă până la 600: 1 - ca ghid, acesta este de aproximativ 250 ml de curățător pe o baie medie de 150 litri de apă (aceasta se bazează pe volumul mediu al unei băi de 1700 mm x 750 mm)</span></li> <li><span style="font-size: 12pt;">Creșteți pentru băi mai mari</span></li> <li><span style="font-size: 12pt;">Pentru o curățare intensivă / purjare, de ex. dacă baia nu a fost curățată de ceva timp, acest produs poate fi utilizat până la o diluție maximă de 80: 1. Aceasta ar putea însemna folosirea a jumătate de sticlă completă de curățător pe aplicație, soluția poate fi lăsată apoi peste noapte. </span></li> </ul> <p><span style="font-size: 12pt;"><br /></span></p>
74,79 Lei

Descriere produs:

  • Solutia Pure-Spa Whirlpool Cleaner & Degreaser și Pure-Spa Sanitiser tablete au fost special concepute pentru a vă ajuta să vă păstrați baia și sistemul Whirlpool curate, proaspete și igienice.
  • Utilizarea naturală a unei băi de hidromasaj sau Spa va face ca sistemul să se murdărească în timp, acest lucru se poate datora reziduurilor de săpunuri, aditivi de baie, grăsimi și uleiuri de corp, etc., care se pot acumula în interiorul conductelor și armăturilor ca strat de slime. . Pure-Spa „Whirlpool Cleaning & Degresasing Fluid” ajută la curățarea sistemului hidromasaj într-o manieră igienică și este special conceput pentru a ajuta la eliminarea acumulării acestor poluanți din sistem.
  • Între aplicațiile de curățare, utilizarea obișnuită a tabletei „Whirlpool Sanitiser” de la Pure-Spa vă va ajuta să vă tratați sistemul în mod eficient pentru a reduce creșterea bacteriilor, lăsând astfel sistemul de baie Whirlpool mai proaspăt și mai igienic după fiecare utilizare.
  • Produsele utilizate în mod corect și regulat Pure-Spa vă vor asigura că baie de hidromasaj rămâne mai curată și mai proaspătă!
  • Cum se folosește:
  • Se diluează cu apă până la 600: 1 - ca ghid, acesta este de aproximativ 250 ml de curățător pe o baie medie de 150 litri de apă (aceasta se bazează pe volumul mediu al unei băi de 1700 mm x 750 mm)
  • Creșteți pentru băi mai mari
  • Pentru o curățare intensivă / purjare, de ex. dacă baia nu a fost curățată de ceva timp, acest produs poate fi utilizat până la o diluție maximă de 80: 1. Aceasta ar putea însemna folosirea a jumătate de sticlă completă de curățător pe aplicație, soluția poate fi lăsată apoi peste noapte. 


Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Solutie pentru curatare si degresare cada cu hidromasaj +/- aeromasaj Pure Spa Anglia

Solutie pentru curatare si degresare cada cu hidromasaj +/- aeromasaj Pure Spa Anglia


Notice: Undefined property: stdClass::$description_short in /home/rcab3098/public_html/cache/smarty/compile/17/62/c8/1762c8736757991134d7400129cb04f9059dd38b.file.productcomments.tpl.php on line 186

Scrieți-vă părerea