Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Livrarea produselor:
 -         Termenul de livrare este de 48 ore - 45 de zile de la achitarea produselor.
-          Prin serviciul de curierat rapid – (Urgent Curier, DPD, GLS, SameDay) sau Transporatori marfa asigurata cu care societatea noastra are contract de livrare.
-          Livrarea pana la domiciliul clientului inseamna in fata casei / in fata scarii blocului . Aceste costuri nu includ manipularea produselor in imobile! 
-          Pentru comenzile de peste 8000 RON, transportul este gratuit in Oradea.
-          Pentru comenzile mai mari de 10.990 RON tva inclus , transportul este gratuit in tara, exceptie produsele care sunt la oferta si au alte conditii!
-          Pentru livrari / colectari in afara retelelor curierilor mai sus mentionati se incaseaza 0,8 lei +tva pe km o singura data, doar dus. 
-         Produsele casante se transporta doar cu Transportatori cu marfa asigurata pentru a nu intampina greutati de genul sparturilor, crapaturi, etc. Costul livrarii  apare atunci cand adaugati produsul in cosul de cumparaturi.
-          La categoria mobiliere de baie pretul variaza in functie de volum - transportul se realizeaza doar cu transportatori.
-          La gresie, faianta, granit si marmura pretul transportului vi se comunica in momentul cand verificati disponibilitatea stocului si confirmati comanda!
-          Toate detaliile transportului de discuta si se lamuresc in momentul comenzii.
-          In termen de 24 - 48 ore din momentul livrarii produsului utilizatorul se obliga sa sesizeze in scris Vanzatorului la adresa de email office@cabine-hidromasaj.ro lipsa unui component al produsului achizitionat! Lipsa acestei sesizari reprezinta acordul ferm al Utilizatorului ca produsul a fost livrat cu toate componentele prezente!
 
Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la nr de telefon 0743-981861 sau pe mail la office@cabine-hidromasaj.ro
Va multumesc pentru ca ne-ati ales sa existam in casa Dvs!

Urmariti-ne pe Facebook