Producători

Furnizori

Buletin de știri

Pastile de curatat cada cu hidromasaj Afisare la marime maxima

Pastile de curatat cada cu hidromasaj

 

Whirlpool Sanitiser Tablets - 30 tablete

Detalii

Pure-Spa

Disponibilitate: Verifica disponibilitate stoc!

Numai online

39,00 Lei

» Adaugă la lista de dorințe

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,60 Lei.


30 Other products in the same category

Înapoi
Înainte
Pastile de curatat cada cu hidromasaj <p><span style="font-size: 12pt;">Descriere produs:</span></p> <ul> <li><span style="font-size: 12pt;">pentru tratamentul cazii de baie cu hidromasaj +/- aeromasaj</span></li> <li><span style="font-size: 12pt;">cutia contine 30 de tablete</span></li> <li><span style="font-size: 12pt;">produs in Anglia de Pure-Spa</span></li> <li> <p><span style="font-size: 12pt;">Aceste tablete mici, albe, se bazează pe donor de clor uscat, dicloroizocianurat de sodiu (NaDCC), care este amestecat cu componente efervescente înainte de a fi comprimat sub formă de tabletă. Rezultatul este o alternativă de decolorare rapidă, extrem de convenabilă, mai sigură și mai precisă pentru înălbitorul lichid.</span></p> </li> <li> <p><span style="font-size: 12pt;">Clorul este considerat de mulți, inclusiv Serviciul de Sănătate și Guvernul, ca unul dintre cei mai eficienți dezinfectanți în lupta împotriva bolilor. Acesta este motivul pentru care este recomandat de autoritățile majore ale lumii pentru utilizarea împotriva virusului HIV (SIDA) și virusurilor Hepatitei B și de ce aproape toate sursele de apă conductă din lume sunt tratate cu clor.</span></p> </li> <li> <p><span style="font-size: 12pt;">Soluțiile de dezinfectare preparate din Pure-Spa Sanitizing Tablets care conțin NaDCC acționează rapid și au un spectru complet de activitate biocidă. Bacteriile, sporii bacterieni, algele, ciupercile, protozoarele și virusurile sunt toate sensibile la efectele lor.</span></p> </li> <li> <p><span style="font-size: 12pt;">Problema coroziunii asociate cu înălbitor lichid a dus adesea la utilizarea unor alternative mai scumpe și mai puțin eficiente. S-a demonstrat că soluțiile de clor produse cu ajutorul tabletelor NaDCC sunt în general semnificativ mai puțin corozive.</span></p> </li> </ul>
32,77 Lei

Descriere produs:

  • pentru tratamentul cazii de baie cu hidromasaj +/- aeromasaj
  • cutia contine 30 de tablete
  • produs in Anglia de Pure-Spa
  • Aceste tablete mici, albe, se bazează pe donor de clor uscat, dicloroizocianurat de sodiu (NaDCC), care este amestecat cu componente efervescente înainte de a fi comprimat sub formă de tabletă. Rezultatul este o alternativă de decolorare rapidă, extrem de convenabilă, mai sigură și mai precisă pentru înălbitorul lichid.

  • Clorul este considerat de mulți, inclusiv Serviciul de Sănătate și Guvernul, ca unul dintre cei mai eficienți dezinfectanți în lupta împotriva bolilor. Acesta este motivul pentru care este recomandat de autoritățile majore ale lumii pentru utilizarea împotriva virusului HIV (SIDA) și virusurilor Hepatitei B și de ce aproape toate sursele de apă conductă din lume sunt tratate cu clor.

  • Soluțiile de dezinfectare preparate din Pure-Spa Sanitizing Tablets care conțin NaDCC acționează rapid și au un spectru complet de activitate biocidă. Bacteriile, sporii bacterieni, algele, ciupercile, protozoarele și virusurile sunt toate sensibile la efectele lor.

  • Problema coroziunii asociate cu înălbitor lichid a dus adesea la utilizarea unor alternative mai scumpe și mai puțin eficiente. S-a demonstrat că soluțiile de clor produse cu ajutorul tabletelor NaDCC sunt în general semnificativ mai puțin corozive.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Pastile de curatat cada cu hidromasaj

Pastile de curatat cada cu hidromasaj


Notice: Undefined property: stdClass::$description_short in /home/rcab3098/public_html/cache/smarty/compile/17/62/c8/1762c8736757991134d7400129cb04f9059dd38b.file.productcomments.tpl.php on line 186

Scrieți-vă părerea