Producători

Furnizori

Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Politica de confidentialitate

  • S.C. HEROLD TRADE  S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.  

  • Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia newsletter prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de SC HEROLD TRADE SRL sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual 

  • S.C. HEROLD TRADE  S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

  • Datele care vor fi salvate in baza de date ale SC HEROLD TRADE SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.

  • Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual        WWW.CABINE-HIDROMASAJ.RO , informarea despre produsele si promotiile SC HEROLD TRADE SRL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de SC HEROLD TRADE SRL, realizarea de rapoarte statistice. 

  • S.C. HEROLD TRADE  S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. 
      Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa sa de e-mail furnizata,trimitind un e-mail la adresa office@cabine-hidromasaj.ro         

  • S.C. HEROLD TRADE  S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

This Web site was created using PrestaShop™ open-source software.